Koop en verkoop onroerend goed

Geconfronteerd met verborgen gebreken?

Heeft u net een nieuwe woning gekocht of verkocht en wordt u plots geconfronteerd met verborgen gebreken? Uw rechtspositie als koper of verkoper is bij Hilberts Advocatuur in goede handen. Wij vertellen u graag meer over de onderzoeksplicht van de koper en de mededelingsplicht van de verkoper. Als verkoper profiteert u in ieder geval al snel van de strenge bepalingen 6.1 en 6.3 uit de NVM-koopakte.

Terugdraaien koop of verkoop woning

Heeft u een goede reden de koop of verkoop van uw woning terug te draaien? Hilberts Advocatuur vertelt u graag de mogelijkheden om de koopovereenkomst te ontbinden, bijvoorbeeld op grond van wanprestatie, en/of te vernietigen, bijvoorbeeld op grond van dwaling, bedrog, bedreiging of misbruik van omstandigheden.

Gratis kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar uw verhaal. Kijkt u voor de verdere kosten op onze tarievenpagina. Hilberts Advocatuur is onder andere gespecialiseerd in geschillen omtrent het kopen en verkopen van onroerend goed.

 

Wilt u direct een afspraak maken? Belt u ons dan op het telefoonnummer 020-8202395 of stuurt u dan een e-mail naar info@hilbertsadvocatuur.nl.

Meer weten?

Ruud Hilberts Advocaat Amsterdam

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op. Het eerste gesprek is altijd gratis!

Gratis kennismakingsgesprek Gratis probleemanalyse Gratis offerte aanvragen Vrijblijvend contact opnemen

Hilberts Advocatuur

Rechtvaardigheid is mijn drijfveer. Indien mij tijdens ons gratis kennismakingsgesprek blijkt dat in uw zaak sprake is van onrechtvaardigheid, dan vecht ik er voor. Overtuigt u mij? Dan overtuig ik u.

Ruud Hilberts

Gratis kennismakingsgesprek Gratis probleemanalyse Gratis offerte aanvragen
Bel direct020 - 820 23 95