Burenrecht

Voor alle geschillen met buren

Heeft u een geschil met uw buren over de erfgrens, scheidsmuurbeplanting, bomen, schutting of afwatering? Komt u er met uw buren niet uit voor wat betreft het onderhoud aan de mandelige muur? Is er sprake van overlast, zoals geluids- of stankoverlast, of heeft u last van inkijk (inbreuk op uw privacy)? Hilberts Advocatuur heeft ruime ervaring met burenrecht. Soms is een ‘brief op poten’ voldoende om de buren op andere gedachten te brengen en in andere gevallen dient de rechter in te grijpen.

Verzetten tegen bouwplannen

Wilt u zich verzetten tegen de bouwplannen op het naast uw perceel gelegen perceel? U kunt hiertegen bestuursrechtelijk optreden (verzoek om handhaving, bezwaar maken, beroep instellen, voorlopige voorziening vragen), maar u kunt er ook voor kiezen hiertegen civielrechtelijk op te treden, bijvoorbeeld middels een kort geding. Hilberts Advocatuur informeert u graag nader. Laat uw burenruzie niet escaleren en vraag tijdig om advies.

Contact opnemen

Belt u daarvoor naar het telefoonnummer 020-8202395 of stuurt u een e-mail naar info@hilbertsadvocatuur.nl. In een gratis kennismakingsgesprek op ons kantoor te Amsterdam luisteren wij graag naar uw burenleed. Voor de verdere kosten verwijzen wij u graag naar onze tarievenpagina.

Meer weten?

Ruud Hilberts Advocaat Amsterdam

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op. Het eerste gesprek is altijd gratis!

Gratis kennismakingsgesprek Gratis probleemanalyse Gratis offerte aanvragen Vrijblijvend contact opnemen

Hilberts Advocatuur

Rechtvaardigheid is mijn drijfveer. Indien mij tijdens ons gratis kennismakingsgesprek blijkt dat in uw zaak sprake is van onrechtvaardigheid, dan vecht ik er voor. Overtuigt u mij? Dan overtuig ik u.

Ruud Hilberts

Gratis kennismakingsgesprek Gratis probleemanalyse Gratis offerte aanvragen
Bel direct020 - 820 23 95